Český Pohár štafet

Dne 21. a 22. září tohoto roku jsme uspořádali ve spolupráci s klubem Orientační sporty Písek dvojzávod Českého poháru štafet. Akce přilákala celou českou orientační špičku a nabídla výborné sportovní výkony.

Ačkoli terén nebyl zcela ideální, stavitel tratí se s jeho nedostatky dokázal výborně poprat. Podařilo se mu vykompenzovat všechny limity a vytěžit z prostoru to nejlepší. Za to bych mu chtěl vyjádřit velké poděkování, protože kvalita tratí byla jedním z hlavních kladů celého závodu a závodníci si je převážně pochvalovali.

Po organizační stránce se jednalo o velmi úspěšnou akci, i když se vyskytlo několik drobných zádrhelů, které jsou u tak velkých závodů pochopitelné. Všechny problémy se však podařilo rychle a efektivně vyřešit, takže závody proběhly bez větších komplikací a účastníci si mohli plně vychutnat závodní atmosféru.

Celkově byl dvojzávod Českého Poháru Štafet považován za velmi povedený. Díky obětavé práci pořadatelů a výborné stavbě tratí si závody vysloužily chválu od závodníků, , a potvrdily, že i kluby na ¨orientačně chabějším¨ jihu Čech jsou i kluby, které patří mezi zkušené a schopné organizátory velkých sportovních akcí.

Těšíme se na všechny někdy příště!

Fotky:

sobota: https://eu.zonerama.com/teringlova-foto/Album/12076247

neděle: https://eu.zonerama.com/teringlova-foto/Album/12085438